fbpx
SACCO BLOG

WORKSHOP: VIITORUL CONSTRUCȚIILOR ȘI DESIGNULUI INTERIOR ÎN CLUJ-NAPOCA

AUTHOR: SACCO

În centrul Transilvaniei, Cluj-Napoca se distinge ca un pol al inovației și dezvoltării, evidențiindu-se prin progresul său continuu în domeniul construcțiilor și al designului interior.
Orașul atrage investitori și persoane interesate de evoluția sa urbană din ce în ce mai dinamică.

Showroom-ul Sacco Design a fost locul unui eveniment deosebit: un workshop dedicat analizei viitorului construcțiilor din Cluj-Napoca în anul 2024 și a impactului designului interior asupra pieței imobiliare.

Cluj-Napoca, recunoscut pentru istoria și atmosfera sa cosmopolită, se remarcă prin avansurile semnificative în domeniul construcțiilor. Dezvoltatorii, arhitecții și designerii interior contribuie la transformarea orașului prin crearea unor spații funcționale, estetice și inovatoare.

Pagina Blog tian georgiana design interior Sacco Design

În cadrul workshop-ului, condus de Florin Sucala și Walter Sacco, s-au explorat cele mai recente complexe rezidențiale care definesc aspectul modern al orașului. Proiecte precum Maurer Panoramic, Oxygen sau Elite City au atras atenția participanților prin designul lor sofisticat, conceptele inovatoare și facilitățile moderne.

Pagina Blog tian georgiana design interior Sacco Design
Pagina Blog tian georgiana design interior Sacco Design

S-au analizat și proiectele de regenerare urbană, precum cel propus de Compania IULIUS. Acest proiect extins prevede reconvertirea și transformarea fosei platforme industriale Carbochim într-un ansamblu mixed-use. Elementul central al proiectului îl constituie parcul și accesul către râul Someș, în timp ce celelalte componente – retail, birouri, culturale, de divertisment și rezidențiale – completează peisajul urban, adaptându-se nevoilor și preferințelor comunității.

Prin aceste inițiative, Cluj-Napoca se metamorfozează într-un mediu urban contemporan, aliniat nevoilor și stilului de viață modern.

Pagina Blog tian georgiana design interior Sacco Design

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul generos al partenerilor noștri. Mulțumim Imobiliare360🔗 și lui Tepasoimpex🔗 pentru susținerea constantă și profesionalismul lor. Prin colaborarea lor, am reușit să creăm o atmosferă plăcută și o experiență memorabilă pentru toți participanții.

În concluzie, workshop-ul a fost o oportunitate valoroasă de a explora tendințele și inovațiile din domeniul construcțiilor și designului interior din Cluj-Napoca. Așteptăm cu nerăbdare continuarea dialogului la următorul workshop. 🤍

Pagina Blog tian georgiana design interior Sacco Design
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Share via
Copy link