fbpx
SACCO

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții pentru Magazinul Online Sacco Design

Ultima actualizare: 1 august 2023

1. Introducere

Bun venit la magazinul online Sacco Design! Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții, deoarece utilizarea site-ului nostru implică acceptarea acestora. Prin accesarea și folosirea site-ului Sacco Design, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Definiții

În acești Termeni și Condiții, următoarele termeni vor avea următoarele semnificații:
a) „Site” se referă la magazinul online Sacco Design, disponibil la adresa www.sacco-design.eu.
b) „Noi” și „Sacco Design” se referă la proprietarul și administratorul acestui magazin online, cu sediul la adresa Strada Someșului 48, Cluj-Napoca 400145.
c) „Dvs.” și „Utilizator” se referă la persoana fizică sau juridică care accesează și utilizează site-ul nostru.
d) „Produse” se referă la articolele și serviciile puse la dispoziție pentru vânzare pe site.

3. Informații despre Companie

Sacco Design este o companie înregistrată și legal constituită în conformitate cu legislația României. Datele noastre de contact sunt următoarele:
Adresă: Strada Someșului 48, Cluj-Napoca 400145
Email: office@sacco-design.eu
Telefon: (0364) 883 537

4. Drepturile de Autor

Conținutul acestui site, inclusiv dar fără a se limita la texte, grafică, imagini, logo-uri, clipuri audio și video, este proprietatea exclusivă a Sacco Design sau a furnizorilor săi terți de conținut și este protejat de legile privind drepturile de autor. Utilizarea, copierea sau distribuirea neautorizată a oricărui conținut de pe site este strict interzisă.

5. Utilizarea Site-ului

a) Utilizarea site-ului Sacco Design este permisă doar persoanelor care au vârsta legală pentru a încheia contracte și a efectua achiziții online. Prin utilizarea site-ului, vă declarați că aveți vârsta legală și sunteți capabil să vă asumați angajamentele contractuale.
b) Vă angajați să nu utilizați acest site în scopuri ilegale sau interzise de acești Termeni și Condiții.
c) Este interzisă orice tentativă de acces neautorizat la sistemele noastre informatice sau la datele personale ale altor utilizatori.
d) Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice aspect al site-ului, inclusiv conținutul, funcționalitățile sau orele de disponibilitate, fără notificare prealabilă.

6. Produse și Comenzi

a) Informațiile referitoare la produsele noastre, inclusiv descrieri, prețuri și disponibilitate, sunt furnizate cu cea mai mare grijă. Cu toate acestea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni în aceste informații.
b) Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru constituie o ofertă de cumpărare a produselor respective. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula o comandă în orice moment, din motive rezonabile, inclusiv în cazul în care produsul nu este disponibil, există erori de preț sau de descriere sau în cazul unor probleme tehnice.
c) Prin plasarea unei comenzi, vă angajați să furnizați informații corecte și complete despre dumneavoastră. De asemenea, sunteți de acord să primiți comunicări de la noi legate de comanda dumneavoastră prin email sau telefon.

7. Politica de Confidențialitate

Prin utilizarea site-ului Sacco Design, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

8. Limitarea Răspunderii

Sacco Design nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site sau a produselor noastre. În măsura permisă de lege, ne excludem orice răspundere pentru orice daună directă, indirectă, specială, incidentă sau consecventă rezultată din utilizarea acestui site sau a produselor noastre.

9. Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României.

10. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@sacco-design.eu sau la numărul de telefon (0364) 883 537.

Vă mulțumim pentru alegerea Sacco Design și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături!

PENTRU O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PE SITE PUTEM COLECTA DATELE TALE PERSONALE.
1 Step 1

Programează o întâlnire
O să te contactăm pentru a confirmă

Prefer contact prin:Alege o optiune
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right