fbpx

Italian creativity, artisanal tradition and international evocation

Servicii
de arhitectură

Servicii
de design interior

Consultanță în
alegerea mobilierului

Sacco Design își extinde serviciile în sfera arhitecturii, a designului interior și a consultanței în selectarea mobilierului, adresându-se atât persoanelor fizice, cât și companiilor din diverse domenii.

Legătura profundă și indivizibilă a companiei cu universul amenajărilor este evidentă în toate aceste domenii, iar succesul este evidențiat de capacitatea noastră de a crea soluții specifice și extrem de personalizate în diferite aspecte ale planificării designului.

Cu un fundament solid bazat pe cunoștințele și experiența acumulate în aproape 20 de ani de activitate, și ghidată de o devotată pasiune pentru cercetarea tehnologică și design, echipa Sacco Design dă viață proiectelor ce acoperă întreaga paletă a experiențelor estetice. De la spații ospitaliere la mediul corporatist, de la amenajări personale la spații comerciale, suntem dotați cu abilitatea de a adapta fiecare produs la diverse materiale, finisaje și cerințe specifice. Fiecare creație reflectă nu doar perfecțiunea estetică, dar și conformitatea cu toate certificările și standardele impuse de diferitele piețe.

SACCO

Valorile Noastre

O promisiune de inovație, creativitate și pasiune în fiecare proiect pe care-l abordăm.

Eleganță Atemporală

Fiecare proiect este inspirat de frumusețea clasică și rafinamentul specific tradiției italiene.

Creativitate și Inovație

Echipa de specialiști aduce idei proaspete și soluții inovatoare pentru a transforma spațiile în adevărate opere de artă.

Profesionalism și Devotament

Ne implicăm cu pasiune și devotament în fiecare proiect asigurându-ne că fiecare detaliu este tratat cu grijă și că rezultatul final este deosebit de satisfăcător.

Experiență Personalizată

Fiecare spațiu creat reflectă o poveste unică și autentică, în armonie cu personalitatea și stilul de viață a clientului.

SACCO

Materiale de cea mai înaltă calitate

La Sacco Design, calitatea materialelor este esențială pentru a crea produse durabile și autentice care să reziste trecerii timpului și să ofere o experiență de utilizare superioară

PENTRU O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PE SITE PUTEM COLECTA DATELE TALE PERSONALE.