top of page

Servicii

Proiectare si consultanta in design interior 

De ce sa alegi serviciile unui designer?

Simplu, pentru ca este o persoana special pregatita pentru a-ti usura munca de la faza initiala a proiectului pana la ultimul detaliu, alegerea mobilierului si a accesoriilor pentru ambientul tau. Te va consulta in alegerea materialelor si finisajelor in functie de bugetul alocat. Va pregati planse si schite necesare echipelor de executie si montaj pentru a fi siguri ca totul respecta proiectul propus. Piesele de mobilier, finisajele si accesoriile vor fi propuse comform unui stilului ales, iar functionalitatea si estetica rezultatului final vor fi punctele forte ale oricarei colaborari. 

Vanzari

La noi vei gasi o selectie foarte generoasa de piese de mobilier si accesorii atent selectionate pentru a reprezenta cat mai bine calitatea si frumusetea produselor si finisajelor " MADE IN ITALY ",  branduri de renume italiene cu o varietate de produse pentru orice buget. Fie ca aveti nevoie de o camera, o bucatarie, doar o piesa da mobilier sau o lampa.

Transport si Montaj 

Fie ca esti din Cluj-Napoca sau din oricare alt oras din Romania, cand comanzi produse de la noi, la cerere, iti putem oferi montaj cu echipa specializata. 

bottom of page