fbpx
SACCO

Politica de retur

Suntem bucuroși că ați ales să faceți cumpărături la Sacco Design! Dacă întâmpinați orice problemă cu produsul achiziționat, sunteți protejat/ă de politica noastră de retur. Pentru a iniția procesul de returnare, vă rugăm să ne contactați la office@sacco-design.eu.

După primirea solicitării de returi, vom fi în legătură cu dumneavoastră în termen de 3 zile lucrătoare pentru a vă oferi instrucțiunile de returnare.

Vă asigurăm că Sacco Design respectă termenii și condițiile de returnare, iar contravaloarea produsului/ produselor returnat(e) va fi restituită în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat.

Pentru a alege serviciul de curierat prin care să returnați produsul, vă oferim libertatea de a alege, dar costurile de transport vor fi suportate de către dumneavoastră.

Conform OUG 34/2014, produsele realizate la comandă personalizată nu beneficiază de dreptul de retur.
Dacă produsul prezintă defecte sau diferențe vizibile dintre modelul prezentat în website și produsul primit, ne asumăm responsabilitatea de a înlocui produsul.

Pentru detalii mai amănunțite referitoare la politica noastră de retur, vă invităm să consultați secțiunea „Termeni și Condiții” de pe site-ul nostru.

Echipa Sacco Design vă mulțumește pentru încrederea acordată și ne dorim să vă oferim o experiență plăcută de cumpărături! Dacă aveți orice întrebări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon (0364) 883 537 sau prin e-mail la office@sacco-design.eu.

Vă mulțumim pentru alegerea Sacco Design și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături!

PENTRU O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PE SITE PUTEM COLECTA DATELE TALE PERSONALE.