fbpx
SACCO

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalități de plată acceptate la Sacco Design:

1. Cardul de Debit:

Pentru a plăti cu cardul de debit, veți fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care colaborăm, pentru a efectua plata în condiții de deplină securitate. Completați toate datele solicitate de PayU* prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După această etapă, suma de bani va fi blocată în contul dumneavoastră și puteți verifica acest lucru. Acceptăm cardurile de tip Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro.

Punem la dispoziția dvs. un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem asigură că pe parcursul tranzacției nicio informație cu privire la cardul dvs. nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele dvs. fiind procesate direct de Visa, Master Card, Maestro.

3. Ordin de Plată (OP) / Transfer Bancar:

Detaliile privind plata vor fi incluse în e-mail-ul de confirmare al comenzii. Vă recomandăm să trimiteți dovada plății către adresa office@sacco-design.eu după finalizarea transferului bancar. Transferul bancar se poate efectua prin orice modalitate pusă la dispoziție de unitățile bancare unde aveți cont deschis: ordin de plată pe hârtie prezentat la ghișeu, Internet banking, Mobile banking etc.

Pentru mai multe informații sau pentru orice întrebări referitoare la plăți, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (0364) 883 537 sau prin e-mail la office@sacco.

Vă mulțumim pentru alegerea Sacco Design și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături!

PENTRU O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PE SITE PUTEM COLECTA DATELE TALE PERSONALE.