fbpx
SACCO

Finisaje Gentili Cucine

Fenix

Fenix este un material inovator creat special pentru suprafețele de mobilier și blaturi de lucru. Este realizat folosind nanotehnologie, ceea ce îi conferă proprietăți unice, cum ar fi rezistența la zgârieturi, amprente și căldură. Suprafața sa mată și plăcută la atingere adaugă un plus de eleganță și modernitate oricărui spațiu. Datorită tratamentelor speciale, Fenix se poate repara termic în cazul zgârieturilor minore, asigurând durabilitate și aspect impecabil pe termen lung.

Laminato PHL

Laminato PHL este un material versatil utilizat pentru suprafețele de mobilier și blaturi de lucru. Acesta este compus din straturi multiple de hârtie impregnată cu rășini melaminice, presate la temperaturi și presiuni înalte. Rezultatul este un material rezistent la uzură, zgârieturi și pete, ușor de întreținut și de curățat. Laminato PHL se distinge prin varietatea sa de finisaje și culori, permițând personalizarea și adaptarea la diverse stiluri de design interior.

Melaminico

Melaminico este un material popular în industria mobilei, obținut prin aplicarea unei folii de melamină pe suprafața plăcilor de PAL sau MDF. Acesta se remarcă prin rezistența sa la zgârieturi, pete și umezeală, fiind ușor de curățat și întreținut. Melaminico este disponibil într-o gamă largă de culori și texturi, imitând adesea aspectul lemnului, pietrei sau altor materiale naturale, oferind astfel o soluție estetică și economică pentru diverse aplicații de mobilier și design interior.

Laccato

Laccato este un material compus dintr-un panou de lemn vopsit cu lacuri poliuretanice. Similar cu laminatul, laccato oferă o mare posibilitate de personalizare, datorită numeroaselor finisaje disponibile. Vopsirea laccata poate fi realizată cu porii deschiși, lăsând vizibile finisajele naturale ale lemnului, sau cu porii închiși, acoperind complet suprafața. Finisajele variază de la lucioase la mate, până la efecte metalizate.

Impiallacciato

Impiallacciato constă în acoperirea unui panou de lemn obișnuit cu un strat subțire de esență prețioasă (furnir). Acest proces permite obținerea unor suprafețe din lemn nobil, cum ar fi stejarul, cu un cost considerabil mai mic și reducerea impactului asupra mediului, deoarece utilizarea esenței prețioase este limitată doar la stratul vizibil.

Legno Antico

Legno antico este disponibil în patru variante elegante: Old Rovere Ascia, Old Quercia, Old Abete Saponato și Old Abete Multicolor. Această gamă este realizată din recuperarea lemnului provenit din arbori căzuți, dar și din grinzi sau scânduri vechi, care, tratate și recondiționate corespunzător, permit obținerea unor panouri cu finisaje unice și exclusive. Tratamentul asigură, de asemenea, impermeabilitate și ușurință în curățare, fiind ideal și pentru realizarea blaturilor de tip snack.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right