fbpx
Imagine Blog Terasa Bioclimatice design interior Sacco Design
Crearea unei terase de vis pentru relaxare: O briză proaspătă Italiană
iunie 19, 2024
Imagine Blog Terasa Bioclimatice design interior Sacco Design
Crearea unei terase de vis pentru relaxare: O briză proaspătă Italiană
iunie 19, 2024
SACCO BLOG

Experiența armoniei și relaxării: Amenajarea unui Penthouse de vis

AUTHOR: SACCO

O bucătărie deosebită cu Insula Tangram

Bucătăria este inima casei, locul unde funcționalitatea întâlnește estetica. În acest proiect am combinat liniile curbate și formele organice cu textura caldă a lemnului deschis la culoare. Bucătăria devine astfel nu doar un spațiu funcțional, ci și un element de design impresionant.

Insula Tangram de la Cesar Cucine🔗 captează atenția prin forma sa unică, fiind nu doar un punct focal vizual, dar și un exemplu de eficiență și rafinament italian. Această piesă remarcabilă, acompaniată de lampa modernă de la Italamp și scaunele elegante de la Calligaris🔗, contribuie la crearea unei atmosfere sofisticate și primitoare în bucătărie.

Imagine Blog Penthouse design interior Sacco Design
Imagine Blog Penthouse design interior Sacco Design

Living și Dining: natura într-un perete de sticlă 

Pe măsură ce pătrundem în zona de living și dining, armonia rămâne elementul central. Aici, am creat un sentiment de echilibru și relaxare prin combinarea mobilierului cu forme rotunde și organice, alături de texturi și finisaje naturale.

Un element deosebit al acestui design este peretele de sticlă care delimitează zona de living. În interiorul acestui perete, am creat o zonă verde vibrantă care aduce o pată de culoare întregii amenajări. Această oază de prospețime nu doar că îmbunătățește estetica spațiului, dar și delimitează în mod natural cele două zone, aducând o notă de natură și serenitate în interiorul apartamentului.

Imagine Blog Penthouse design interior Sacco Design
Imagine Blog Penthouse design interior Sacco Design

Accente personalizate în zona de luat masa

Zona de dining se bucură de un perete personalizat, unde formele rotunjite și tapetul cu model relaxant creează un ambient liniștit. Iluminatul cald contribuie semnificativ la atmosfera generală, oferind spațiului o senzație de intimitate și confort.

Imagine Blog Penthouse design interior Sacco Design

Mobilier și accesorii direct din Italia

  • Lampadare: Iluminatul joacă un rol crucial în crearea atmosferei. Lampadarele de la Flos🔗 adaugă o notă de eleganță și rafinament.
  • Canapea: Canapeaua de la Moroso🔗 oferă confort și stil, perfectă pentru momentele de relaxare.
  • Masă: Masa de la Bonaldo🔗 este un exemplu de design funcțional și estetic, ideală pentru cina cu prietenii și familia.
  • Scaune: Scaunele de la Miniforms🔗 completează decorul cu un aer modern și sofisticat.
  • Obiecte decorative: Obiectele decorative de la Adriani & Rossi🔗 adaugă personalitate și stil fiecărei camere.
  • Bibliotecă: Biblioteca de la Lema Mobili🔗 oferă un spațiu elegant pentru cărți și decorațiuni, fiind un element esențial în orice locuință bine amenajată.

Proiectul acestui penthouse este o demonstrație a modului în care funcționalitatea și estetica se pot combina pentru a crea un spațiu armonios și relaxant. Prin utilizarea liniilor curbate, a formelor organice și a texturilor naturale, am adus un pic din atmosfera italiană în fiecare colț al acestui apartament.  De la finisaje până la selecția mobilierului și a plantelor care aduc viață și prospețime în interior, fiecare detaliu a fost conceput pentru a crea o oază de relaxare și armonie în mijlocul orașului.

Dacă ești în căutarea unui design interior care să îmbine eleganța cu confortul, te invităm să vizitezi showroom-ul nostru din Cluj Napoca. Aici vei descoperi o selecție rafinată de produse și stiluri autentice made in Italy care, împreună cu designerii noștri de interior, te vor ajuta să creezi acea armonie și atmosferă italiană ce te reprezintă întru totul.

Imagine Blog Penthouse design interior Sacco Design

Pentru mai multe informații și inspirație, urmărește-ne pe rețelele sociale și rămâi la curent cu ultimele noastre proiecte.

Ciao, ti aspettiamo 🤍

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Share via
Copy link