fbpx
SACCO BLOG

Cursul de începători în cadrul Atelierelor Ilbah la Sacco Design

AUTHOR: SACCO

În lumea designului interior, fiecare etapă în căutarea cunoașterii și exprimării creativității este fundamentală. Fiecare detaliu și descoperire contribuie la construirea unei viziuni unice și captivante a spațiului interior.

Pagina Blog Ateliere Ilbah design interior Sacco Design

Recent, am avut privilegiul de a găzdui în showroomul nostru un curs de inițiere în design de interior organizat de Atelierele Ilbah și susținut de talentata trainer Roxana Blaga. Această colaborare a fost una plină de inspirație și cunoaștere, oferind participanților oportunitatea de a se imersa în universul captivant al designului.

Pagina Blog Ateliere Ilbah design interior Sacco Design

Vizita în showroomul nostru a fost unul dintre momentele cheie ale cursului. Aici, participanții au avut șansa de a experimenta în timp real relația esențială dintre un designer și partenerul său. De la selecția atentă a produselor până la suportul informațional extins, showroom-ul a fost un mediu propice pentru înțelegerea procesului complex al designului interior.

Pe lângă aceasta, Roxana a organizat și o serie de discuții și prezentări publice pe tema „designerului preferat„. Împreună cu participanții, a explorat ce anume îi face pe unii designeri atât de speciali și inspiraționali, oferind astfel o perspectivă nouă asupra alegerilor de design.

Pagina Blog Ateliere Ilbah design interior Sacco Design

Participanții au plecat acasă nu doar cu cunoștințe noi și inspirație, ci și cu o înțelegere mai profundă a procesului de design și a rolului crucial al colaborării între designer și partener. Această colaborare nu numai că aduce la viață conceptele și ideile proiectului, dar și asigură selecția optimă a pieselor de design care să îmbogățească și să completeze armonios fiecare spațiu. Este o interacțiune esențială ce transformă simpla amenajare într-o experiență memorabilă și personalizată pentru fiecare client. 

Pagina Blog Ateliere Ilbah design interior Sacco Design

Suntem mândri să fim parte din această călătorie a descoperirii și să contribuim la formarea viitorilor experți în design de interior.

Share via:

PENTRU O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PE SITE PUTEM COLECTA DATELE TALE PERSONALE.
1 Step 1

Programează o întâlnire
O să te contactăm pentru a confirmă

Prefer contact prin:Alege o optiune
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Share via
Copy link