fbpx
SACCO

CUM PLĂTESC

Vârsta minimă necesară pentru a face cumpărături pe www.sacco-design.eu este 18 ani.

Modalitățile de plată a produselor noastre sunt: plata online cu cardul și plata ramburs.

Sacco Design acceptă carduri cu simbolul Mastercard sau Visa. Pentru siguranța dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt criptate.

Pentru mai multe informații privind cumpărăturile cu cardul, vă rugăm să citiți secțiunea „Termeni și Condiții” de pe site-ul nostru.

Plățile se efectuează prin …………………………………, un gateway de plată securizat aprobat.

E-MAILURI DE PHISHING

În cazul în care primiți un e-mail în care vi se solicită să furnizați detalii ale cardului sau informații similare, vă rugăm să rețineți că acest e-mail nu este trimis de Sacco Design. Sacco Design va solicita informații cu privire la contul dumneavoastră doar ca răspuns la solicitările făcute de dumneavoastră prin e-mail sau telefonic sau atunci când există neclarități privind o comandă pe care ați plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodată detalii bancare prin e-mail. Vă rugăm să nu răspundeți la astfel de solicitări. Atunci când solicităm date cu caracter personal într-un e-mail, vă vom ruga întotdeauna să ne contactați telefonic la numărul (0364) 883 537 sau prin e-mail la office@sacco-design.eu. Nu vă vom cere niciodată să răspundeți prin intermediul unui link.

Dacă primiți vreodată un e-mail în care vi se solicită să furnizați date specifice cu caracter personal prin intermediul unui link, nu răspundeți, nu faceți clic pe link și ștergeți imediat e-mailul respectiv.

Pentru întrebări despre e-mailuri, puteți suna la numărul: (0364) 883 537.

Ce este un e-mail de phishing?

Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate și/sau infectarea computerului dumneavoastră cu un virus. Aceste mesaje solicită date cu caracter personal, adesea solicitându-vă să faceți clic pe un link și direcționându-vă către site-uri sau numere de telefon unde vă cer să furnizați date personale. Link-ul respectiv va încerca adesea să vă infecteze computerul cu un virus. După aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv prin intermediul Java și Adobe Flash.

În cazul plății ramburs, cumpărătorul va achita în numerar prețul comenzii la momentul livrării acesteia de către serviciul de curierat. Eliberarea chitanței se face de către respectiva firmă de curierat.

Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpărături la Sacco Design!

PENTRU O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PE SITE PUTEM COLECTA DATELE TALE PERSONALE.