fbpx
SACCO BLOG

Re.YOU.nion. cu
Connection Society Club

Alb, culori deschise, inspirație, idei si susținere
in showroom-ul Sacco Design

Într-o lume mereu în mișcare, în care timpul pare să zboare cu o viteză amețitoare, este important să găsim locuri și evenimente care să ne aducă împreună, să ne inspire și să ne ofere un refugiu de la agitația zilnică. La Sacco Design, în inima Clujului, am avut onoarea de o seară specială în care să primim în spațiul nostru oaspeți din cadrul Connection Society Club

AUTHOR: SACCO
Imagine Blog Connection Society Club 2023 design interior Sacco Design

“Aici, nu este doar un club; este o stare în care tu poți crea, evolua și-ți poți deschide aripile, pentru că suntem plasa ta de siguranță, izvorul tău de idei, energie și distracție. Sau poate e o sursă de parteneriate, aventuri sau pur și simplu o ieșire în oraș,” a declarat Ramona Smereciuc, fondatoarea Connection Society Club.

Ce este Connection Society Club?

Imagine Blog Connection Society Club 2023 design interior Sacco Design
Dress code-ul a fost simplu și elegant, cu nuanțe predominante de alb și culori deschise, care au contribuit la crearea unei atmosfere calde și primitoare. Atmosfera a fost întregită de luminile calde și de texturile naturale care au creat un cadru perfect pentru eveniment.

REEL ȘI RĂSFĂȚ

Seara a început cu o sesiune de Reels, susținută de talentata Dana Nealcos. A fost un moment captivant în care fiecare participant și-a exprimat creativitatea. Prietenii de la Dr. Max Farmacie ne-au răsfățat cu cadouri deosebite, oferindu-le ocazia de a pleca acasă cu amintiri frumoase și produse minunate. Evenimentul a fost presărat cu momente de bucurie și emoție, subliniind ideea că conexiunile și darurile pot aduce un zâmbet pe orice chip.

Imagine Blog Connection Society Club 2023 design interior Sacco Design
Imagine Blog Connection Society Club 2023 design interior Sacco Design

"Conscious Home"
pentru o casă confortabilă

Unul dintre momentele culminante ale serii a fost prezentarea făcută de arhitectul Georgiana Gogolan. Acest moment a fost cu adevărat captivant, aducând în prim-plan conceptul de “Conscious Home” și cei 5 piloni fundamentali pentru o casă confortabilă care contribuie la starea de bine.

Aceștia sunt:
1.Personalitate prin decor: Fiecare element din casă trebuie să reflecte personalitatea proprietarului și să aducă bucurie în fiecare zi.
2.Texturi naturale: Utilizarea texturilor naturale în designul interior poate crea un mediu mai conectat la natură și mai plăcut pentru simțuri.
3.Lumină caldă: Iluminatul este esențial pentru atmosfera din casă. Lumina caldă oferă un mediu relaxant și liniștitor care contribuie la starea de bine.
4.Declutter: A avea mai puține obiecte în casă poate aduce claritate și echilibru.
5.Culori neutre: Culorile neutre sunt o bază versatilă și calmantă pentru orice design de interior.

Acești piloni, susținuți de o atenție deosebită la detalii, pot transforma o casă într-un spațiu călduros în care te poți reconecta cu tine însuți, unde poți găsi liniște și inspirație.

O seară ca aceasta ne reamintește că designul nu este doar despre estetică, ci și despre crearea unor spații care susțin starea de bine și conexiunile. Vă invităm să descoperiți mai multe despre lumea noastră.
Imagine Blog Connection Society Club 2023 design interior Sacco Design
Ciao!

Share via:

Share via:

PENTRU O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PE SITE PUTEM COLECTA DATELE TALE PERSONALE.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Share via
Copy link