Inapoi

Temperaturi plăcute, zile însorite, Iarba verde și mirosuri florale paradisiace care se răspândesc în aer.

Primavara, natura infloreste din nou si noi cu ea.
Fie că este vorba de o băutură calmă la soare sau de a-ți pune pantofii sport și de a merge la o alergare în aer liber, un lucru este cert: să o faci primăvara ne face imediat să ne simțim mai energici.
Capacitatea de a petrece mai mult timp afară ne determină să ne gândim la modul de proiectare a unui proiect de mobilier de exterior care să răspundă nevoilor noastre, concentrându-ne pe acele detalii care ne permit să savurăm fiecare a doua experiență în contact cu natura.

Barcode de la Varaschin cu structură de susținere din lemn masiv de teak, cu șipci de diferite dimensiuni, sunt așezate perne de formă regulată, care dau formă sezutului și spătarului canapelei.
Design-ul simplu si esential al modulelor Barcode ofera posibilitati ample de personalizare: de unde si posibilitatea de a crea compozitii inedite, care iti permit sa profiti la maxim de spatiul exterior atat din gradina casei cat si in zonele de relaxare ale cluburilor si spa-urilor.

Temperaturi plăcute, zile însorite,  Iarba verde și mirosuri florale paradisiace care se răspândesc în aer.

Normal cand ne gandim la gradina primul gand care il avem e la mobilierul din lemn clasic cu Care ne am obisnuit de a lungul timpului, ce ne da un sens de siguranta si ne tine in zona de comfort si care poate fi gasit usor cu un range de pret care difera foarte mult de la produs la altul. Normal diferente apar de la calitate materiale.

Temperaturi plăcute, zile însorite,  Iarba verde și mirosuri florale paradisiace care se răspândesc în aer.

Dar in ziua de azi vorbind de materiale a fost o mare evolutie, in special la materiale plastice care pe vremuri se stricau sau schimba culoare dupa o perioada, si prin un design cu totu deosebit prin noi tecnici de turnare, Vondom are multe produse care sunt reconoscute pentru linee futuriste si elegante in acelas timp.

Cu siguranza foarte important e cercetare din punct de vedere ECOLOGIC un exemplu e Vondom, cu seria Revolution care vrea să fie mult mai mult decât un simplu brand de mobilier de designer. vrea să demonstrăze angajamentul și responsabilitatea pentru un viitor mai bun și mai durabil. Acesta este motivul pentru care eco-intelligence face parte din valorile lor si noastre.

Temperaturi plăcute, zile însorite,  Iarba verde și mirosuri florale paradisiace care se răspândesc în aer.

Cu idea de principiu durabilitate = ecologic o alta firma cu care avem o mare placere de a colabora Kristalia care se angajează să minimizeze impactul asupra mediului al tuturor activităților sale, de la procesele de producție la servicii. De asemenea, favorizează utilizarea materialelor regenerabile, precum lemnul, sau a materialelor reciclabile, precum sticla, oțelul, polipropilena și aluminiul. Acesta din urmă este 100% reciclabil chiar și de mai multe ori la rând, păstrându-și calitățile de lejeritate și rezistență. Kristalia folosește prima turnare de aluminiu pentru a garanta cea mai înaltă calitate și durabilitate a produsului final.
NU mai putin important respectand principi a si castigat premiu DESIGN AWARDS 2021 cu produs Palco.

Masa NORI SLATED are picioarele din aluminiu cu designul caracteristic si sunt combinate la un blat cu lamele din Teak; Certificat FSC pentru mediul înconjurător, 20 cm lățime și 2 cm grosime, să fie lăsat natural pentru ca în timp să capete o nuanță argintie inconfundabilă, sau să fie tratat cu ulei pentru a-și reda culoarea inițială. Disponibil și cu extensii din aluminiu extrudat care sunt depozitate în compartimentul corespunzător.

Brioni este o colecție de pouf, fotolii și paturi de zi care își ia numele de la un arhipelag faimos al Adriaticii; de parcă ar fi insulițe care ies din mare. Designul lor este caracterizat de banda întunecată din partea inferioară care evită contactul direct între sol și tapițerie. Tapiteria este realizata din material Sunbrella®: rezistenta la pete, respirabila, rezistenta la U.V. și hidrofugă. Moale și confortabil datorită căptușelii flexibile pe bază de poliester și a lamelelor din plastic, închise într-o carcasă rezistentă la apă. Ușoare și ușor de mutat pentru a crea compoziții infinite în aer liber, jucându-se cu diferite forme, culori și dimensiuni.

Temperaturi plăcute, zile însorite,  Iarba verde și mirosuri florale paradisiace care se răspândesc în aer.

Pana cand trecem la produse mai complexe sau care ne permit sa recream o zona de relax mai a parte si ne permite sa stam in natura cand vremea nu e chiar asa de placuta, cu doua propuneri complet diferite
Atmosphera Alcova a fost conceput ca un spațiu hibrid și acoperit, dar care comunică cu mediul exterior și natura. O structură din aluminiu robustă, dar confortabilă, un sistem de panouri modulare din tec care se repară fără întunecare, o perne primitoare și ergonomice în care poți găsi o dimensiune unică în care spațiul și timpul bate în ritmul tău.
HUT este un cuib primitor si confortabil, in care sa te relaxezi in armonie cu natura. „Tulpinile” lungi ale structurii reproduc formele unui tipi, în timp ce inserțiile și detaliile metalice definesc sezutul mare, acoperit cu perne moi. Patul lounge Hut a câștigat Archiproducts Design Award 2020 și Ell Deco International Design Awards 2021 (EDIDA) pentru categoria „Outdoor”.

Temperaturi plăcute, zile însorite,  Iarba verde și mirosuri florale paradisiace care se răspândesc în aer.

Standard head