top of page
Inapoi

Salone del mobile Milano | Eurocucina 2022

După ani de zile de colaborare cu Cesarkitchen, am rămas foarte surprinși de evoluția prezentată la Eurocucina 2022.

Salone del mobile Milano | Eurocucina 2022

Când am început să folosim bucătăriile Cesarkitchen, eram in căutare de o firma care să aibă in afara de produse de calitate, o idee de dezvoltare pentru noi produse din punct de vedere estetic. In acest sens, a ajutat foarte mult colaborarea cu studioul Garcia Cumini, care au colaborări și cu alte firme renumite, cum ar fi Poltrona Frau, Foscarini, Zanotta.

Salone del mobile Milano | Eurocucina 2022

Au profitat de faptul ca Cesarkitchen si daca e o industrie are o memorie artizanala si posibilitate de a personaliza produse. Asa ca The 50`s, acuma are mai multe module si permite o mare personalizare. Pentru model UNIT a reușit sa dezvolte o solutie de a folosi bucătăria ca perete despărțitor intru un mod foarte inteligent si placut. Astfel a aparut TANGRAM.

Proiectul TANGRAM inspirat din vechiul joc chinezesc al formelor geometrice care pot fi combinate între ele pentru a crea figuri nesfârșite, da posibilitate de a evolua prin elemente curbate cu posibilitate de crea infinite combinații. Si pentru acest proiect elegant s-a acordat o foarte mare atenție detaliilor, blatul fiind aliniat cu marginea usii a fost necesar crearea unui detaliu care sa nu permita scurgere apei peste usi si nu ultimul maner.

Salone del mobile Milano | Eurocucina 2022

Adaptându-se la diverse nevoi, formele sale excentrice nu sunt formate din simple semicercuri sau porțiuni de cercuri, ci urmează o rază moale și variabilă. Tangram este alcătuit din cinci elemente curbe care pot fi combinate cu elemente drepte după bunul plac, pentru a construi insule de bucătărie cu forme neobișnuite, compoziții așezate pe perete, sau chiar soluții care înfășoară colțuri.

Salone del mobile Milano | Eurocucina 2022

Pe moment ne oprim aici, data viitoare va vom arata alte noutăți si câteva detalii interesante pentru partea de finisaje care dau o nota de prospețime si lux la modele care sunt deja in producție.
Vrem sa mulțumim Domnului Victor Grosu, pentru aprecieri făcute. Lasam aici linkul in care acesta prezinta aceste bucatarii spectaculoase:
«https://www.youtube.com/watch?v=0Vl06JsaujE&t=1101s»
de asemenea in revista Igloo puteti citi mai multe detalii despre trendurile in materie de bucatarii de la Salone del Mobile Milano 2022:
«https://www.igloo.ro/tendinte-in-designul-bucatariilor-la-eurocucina-2022-salone-del-mobile-milano»

Salone del mobile Milano | Eurocucina 2022

Blog

bottom of page