Inapoi

Salone del Mobile di Milano 2022 | Sacco Design

La Salone del Mobile din Milano am avut din nou ocazia să întâlnim diverși arhitecți, designeri și manageri de companii cu care am avut un schimb de idei despre ultimele oferte și tendințe din sector.
Evenimentele de genul acesta sunt cu siguranță importante datorită faptului că se pot vedea tendințele din sector, dar poate sunt și mai mult pentru posibilitatea de discuție dată de faptul că este punctul de întâlnire prin excelență al celor mai buni profesioniști din lume.
După cum spuneam, celălalt element important este faptul că poți pune mâna pe diversele produse, din fotografii, site-uri sau din catalog, totul se dovedește frumos, dar de exemplu confortul unei canapele pe care nu-l poți cunoaște fără să mă stabilesc mai întâi pe ea.

Dupa ce am vazut tendinte si noutati am luat decizia de a renova showroom-ul, din acest motiv produsele aflate in prezent in showroom sunt momentan la reducere, click aici pentru o lista completa sau vino sa ne vizitezi in showroom.
«www.sacco-design.ro/ocazii»

Salone del Mobile di Milano 2022 | Sacco Design

Dintre numeroasele companii și expoziții pe care le-am vizitat, am fost foarte impresionați de Lema, compania cu care am decis să începem o relație de colaborare. Produse de calitate superioară și o atenție la detalii care depășește cu mult concurența.
Un exemplu printre multe este biblioteca selecta cu posibilitatea de a avea interioarele din catifea, detaliu care necesita o meastrie enorma in prelucrarea materialelor, sau canapeaua Glee care pe langa faptul ca este disponibila cu un pas de doar 5cm si de departe. cea mai comoda canapea dintre cele pe care le-am incercat la targ.

Salone del Mobile di Milano 2022 | Sacco Design

Nimic mai puțin este prezentarea lui Arbi, care se ocupă de băi moderne. Printre noile propuneri invatti include un model cu ușă de marmură cu dungi verticale, acest finisaj combină tendința actuală pentru fresturi verticale cu un material valoros și greu de lucrat precum marmura.
Numai această propunere nu doar indică o mare maiestrie în prelucrarea materialelor, ci demonstrează și capacitatea de inovație pe care Arbi, ca companie consacrată în sector, continuă să o aducă.

Salone del Mobile di Milano 2022 | Sacco Design

Am dori să spunem că totul a fost minunat, dar adevărul este că mai multe companii au fost dezamăgitoare, dacă în site-uri, cataloage și corespondențe fiecare companie pare valabilă punând mâna pe produs și respectând detaliile acestuia, puteți face un adevărat distincție între companii că oferă un produs inovator și de calitate și care, pe de altă parte, se limitează să ofere aceleași lucruri în fiecare an.
Din nefericire nu au lipsit produsele care in persoana arata putina atentie fata de finisaje si standuri care nu indeplinesc standardul de calitate asteptat la cel mai important eveniment de design din lume.

Salone del Mobile di Milano 2022 | Sacco Design

Acestea fiind spuse, totuși, cea mai mare parte a evenimentului a fost plină de surprize și experiențe unice.
Cu un sector dinamic și social precum cel al designului, este important să ne unim și să descoperim diversele companii și prezentări care modelează viitorul mobilierului.

Salone del Mobile di Milano 2022 | Sacco Design

Standard head