Inapoi

Să începem din nou să ne bucurăm de aer liber

Primavara, natura infloreste din nou si noi cu ea.

Fie că este vorba de o băutură calmă la soare sau de a-ți pune pantofii sport și de a merge la o alergare în aer liber, un lucru este cert: să o faci primăvara ne face imediat să ne simțim mai energici.

Capacitatea de a petrece mai mult timp afară ne determină să ne gândim la modul de proiectare a unui proiect de mobilier de exterior care să răspundă nevoilor noastre, concentrându-ne pe acele detalii care ne permit să savurăm fiecare a doua experiență în contact cu natura.

Să începem din nou să ne bucurăm de aer liber

Barcode de la Varaschin cu structură de susținere din lemn masiv de teak, cu șipci de diferite dimensiuni, sunt așezate perne de formă regulată, care dau formă sezutului și spătarului canapelei.

Design-ul simplu si esential al modulelor Barcode ofera posibilitati ample de personalizare: de unde si posibilitatea de a crea compozitii inedite, care iti permit sa profiti la maxim de spatiul exterior atat din gradina casei cat si in zonele de relaxare ale cluburilor si spa-urilor.

Să începem din nou să ne bucurăm de aer liber

Cu idea de principiu durabilitate = ecologic o alta firma cu care avem o mare placere de a colabora Kristalia care se angajează să minimizeze impactul asupra mediului al tuturor activităților sale, de la procesele de producție la servicii. De asemenea, favorizează utilizarea materialelor regenerabile, precum lemnul, sau a materialelor reciclabile, precum sticla, oțelul, polipropilena și aluminiul. Acesta din urmă este 100% reciclabil chiar și de mai multe ori la rând, păstrându-și calitățile de lejeritate și rezistență. Kristalia folosește prima turnare de aluminiu pentru a garanta cea mai înaltă calitate și durabilitate a produsului final.

NU mai putin important respectand principi a si castigat premiu DESIGN AWARDS 2021 cu produs Palco.

Să începem din nou să ne bucurăm de aer liber

Masa NORI SLATED are picioarele din aluminiu cu designul caracteristic si sunt combinate la un blat cu lamele din Teak; Certificat FSC pentru mediul înconjurător, 20 cm lățime și 2 cm grosime, să fie lăsat natural pentru ca în timp să capete o nuanță argintie inconfundabilă, sau să fie tratat cu ulei pentru a-și reda culoarea inițială. Disponibil și cu extensii din aluminiu extrudat care sunt depozitate în compartimentul corespunzător.

Să începem din nou să ne bucurăm de aer liber

Brioni este o colecție de pouf, fotolii și paturi de zi care își ia numele de la un arhipelag faimos al Adriaticii; de parcă ar fi insulițe care ies din mare. Designul lor este caracterizat de banda întunecată din partea inferioară care evită contactul direct între sol și tapițerie. Tapiteria este realizata din material Sunbrella®: rezistenta la pete, respirabila, rezistenta la U.V. și hidrofugă. Moale și confortabil datorită căptușelii flexibile pe bază de poliester și a lamelelor din plastic, închise într-o carcasă rezistentă la apă. Ușoare și ușor de mutat pentru a crea compoziții infinite în aer liber, jucându-se cu diferite forme, culori și dimensiuni.

Să începem din nou să ne bucurăm de aer liber

Standard head