top of page
Inapoi

Intarsio: design anii 50 premiat best of 2019

Suntem foarte încântați să anunțăm că Intarsio, Williamsburg și anii 50 s-au remarcat pentru designul lor remarcabil din categoria Bucătărie și au fost premiați la premiile pentru designul arhiproductelor din 2019!

Intarsio: design anii 50 premiat best of 2019

INTARSIO
Se abate de la regulile care fac cea mai mare impresie. Ador simetria, dar nu și convenția. Caut originalul care a inspirat repetarea.
Cei care își pun încrederea în tradiție știu că pentru a inova uneori, este pur și simplu necesar să schimbi punctul de vedere.
Ele creează noi proporții care dau naștere unei noi senzații.Și în aceasta, descoperim de fiecare dată un alt fel de frumusețe.

Intarsio: design anii 50 premiat best of 2019

INOVARE ȘI TRADIȚIE
Bucătăriile Cesar sunt realizate integral în Italia, garantând astfel un nivel de excelență recunoscut internațional. Uzina noastră de producție din Pramaggiore, în apropiere de Veneția, are tehnologie de ultimă generație: cea mai mare parte a producției are loc acolo, astfel încât să asigure controlul direct asupra fiecărei componente în fiecare fază de fabricație. Combinăm măiestria, abilitățile și experiența lui Cesar împreună cu grija pentru cele mai mici detalii, pentru a face fiecare piesă unică și exclusivă.

Intarsio: design anii 50 premiat best of 2019

CALITATE PENTRU EXCELENȚĂ
Calitatea este rezultatul deciziilor pe care le luăm în fiecare zi, iar deciziile noastre vizează să ne asigurăm că vom atinge tot posibilul. Începând cu selecția furnizorilor (lideri pe piața globală și certificate internațional) apoi asigurându-ne că facem alegeri conștiincioase care să crească calitatea produselor noastre și sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde de certificare și, în final, se încheie cu verificările riguroase efectuate de echipa Cesar în fiecare etapă a procesului de producție. Pentru că garantarea excelenței rămâne datoria noastră principală.

Intarsio: design anii 50 premiat best of 2019

PRODUS CONȚINUT
Carcasele de mobilier Cesar sunt fabricate cu panouri de particule V100 care au cel mai înalt nivel de rezistență la apă pentru uz intern. Panourile pe care le folosim în mobilierul nostru au emisii foarte scăzute de formaldehidă (conform Fazei II Carb / TSCA Titlul VI). Cesar este certificat FSC®, marcă care garantează trasabilitatea lemnului utilizat și care provine din pădurile gestionate în mod responsabil. Pentru că credem cu tărie că starea lumii de mâine depinde de acțiunile pe care le întreprindem astăzi. „Cereți produse certificate FSC®.”

Intarsio: design anii 50 premiat best of 2019

Blog

bottom of page