Inapoi

Bunăstare termică cu pergole bioclimatice

Nu este doar o chestiune... termică!

La acest link găsiți Catalogul Prestige în colaborare cu BT.GROUP:
«https://ac9c8b0e-89b1-4e57-a6df-0d4fda1a62c2.filesusr.com/ugd/eaadec_8a98dbb5127b4365ab0da8dd70ce2170.pdf»

Decizia de a crea o pergolă bioclimatică în grădina ta nu este doar o chestiune de confort termic. Cu siguranță, unul dintre principalele motive pentru finalizarea unui astfel de proiect este confortul incontestabil la care se poate avea acces. Dar un Pergospace, sau un Pergosky, mai degrabă decât un dehor, sunt mult mai mult, sunt de fapt lucrări care transcend simpla funcționalitate și completează în mod optim estetica oricărui mediu. Îndeplinesc două funcții în același timp: pe de o parte sunt, fără îndoială, foarte practice și asigură un adăpost sigur de razele soarelui. Pe de alta parte, insa, sunt si structuri fin concepute pentru a satisface gustul fiecăruia, nevoi armonioase si echilibre naturale.
Se integrează perfect în orice mediu înconjurător, datorită materialelor și formelor complet naturale. De parcă ar fi făcut întotdeauna parte din aer liber, ele simbolizează un sentiment de rafinament și eleganță pe care le transmit cu simplă măreție. Pergolele bioclimatice nu sunt simple adăposturi în care poți găsi alinare în cele mai călduroase ore ale zilelor de vară, sau protecție împotriva intemperiilor în lunile de iarnă.
De asemenea, ele reglează umbrirea și iluminarea pentru un confort climatic natural. Este un element deosebit de ușor și în același timp foarte rezistent. Flexibilitatea permite sa fie manipulat după bunul plac pentru a obtine rezultate-le dorite. Este un material 100% reciclabil cu un impact redus asupra mediului (pe parcursul tuturor etapelor de viață, de la creare până la eliminarea eventuală).

Bunăstare termică cu pergole bioclimatice

R600 PERGOKLIMA

Pergola bioclimatica autoportanta sau montata pe perete, din aluminiu cu un design rafinat si inovator. Streașină perimetrală 20 x 20cm cu colectare integrată a apei în montanti. Capac din lambriu de aluminiu de L 22cm x H 4cm reglabil de la 0° la 140°, complet cu garnituri și jgheaburi laterale de scurgere a apei. Pe baza orientării lamelelor, structura oferă protecție totală sau parțială de soare, aer condiționat perfect, și un adăpost sigur de ploaie, devenind un spațiu în care să fie locuit în orice moment. Dimensiuni maxime realizabile într-un singur modu sunt de 4,20 pe 6,00mt. Cu doar 4 stâlpi, având posibilitatea de-a fi fixată pe o latură de perete existentă și doi stâlpi sau între 2 preți fără stâlpi.
Funcționare silenzioasă garantată de motor de joasă tensiune. Structura oferă opțiuni suplimentare, precum lumini LED sau foi de draperii si soluti si mai personalizate cu profile de lemn sau inchideri de sticlă, capabile să creeze sinergii între noul mediu și cel din jur, care generează noi soluții originale și personalizate de fiecare dată. Pergoclima vine cu senzor de ploaie care inchide lamele in caz că ați uitat pergola deschisă, și are posibilitatea de-a avea sistem de încălzire electrică incorporată in lame.

Bunăstare termică cu pergole bioclimatice

PERGOMOVE

Pergola bioclimatică retractabilă și autoportantă, din aluminiu, cu un design rafinat și inovativ. Streașină perimetrală 20 x 21,5 cm. cu colectare integrată a montanti.
Acoperire cu jaluzele din aluminiu de la L 22,5cm x H 4cm care se poate aduna de la 0° la 6 °, complet cu garnituri și jgheaburi laterale de scurgere a apei. Pe baza orientării lamelor, structura oferă protecție totală sau parțială de soare, aer condiționat perfect, și un adăpost sigur de ploaie, devenind un spațiu în care să fie locuit în orice moment.
Dimensiuni maxime realizabile într-un singur modul L 4,50 x S 6,00mt. cu patru montanți perimetrali de 20 x 20cm.
Acționare exclusiv motorizată. Structura oferă opțiuni suplimentare, precum lumini LED, capabile să creeze sinergii între noul mediu și cel din jur, care generează noi soluții originale și personalizate de fiecare dată. Pergomove vine cu senzor de ploaie care închide lamele în caz că ați uitat pergola deschisă.

Bunăstare termică cu pergole bioclimatice

Bunăstare termică cu pergole bioclimatice

CODE

Este ultima creație de la BT.GROUP un sistem care scoate in evidență creativitatea și cultura pentru frumusețea reconoscută la firme Italiane.
Sistemul inovativ și revoluționar de șipci din aluminiu, care se integrează perfect cu diverse soluții de pergolă, înlocuind elementul de pardoseală.
CODE reprezintă emblema custom-made-ului: fiecare proiect de exterior devine unic și exclusiv. Posibilitatea de a integra CODE cu închideri perimetrale din sticlă, jaluzele verticale cu cablu, sau draperii.

Bunăstare termică cu pergole bioclimatice

Standard head